Menu

KERST 2019

1e Kerstdag = VOL
2e Kerstdag 12.30uur nog enkele tafels beschikbaar / 18.30 = VOL


KERSTMENU


Gelieve een keuze te maken uit onderstaande gerechten !


Cocktail van verse zalm, Hollandse garnaaltjes, romige cocktailsaus
of
Carpaccio van rund, gemarineerde paddestoelen, truffel-mayonaise
of
Proeverij van wild, paté, wildham, bitterbal
of
(Vegetarisch) Salade rode biet, gefrituurd abdij-kaasje, noten, appel en honingdressing


*****

Pompoensoep
of

Krachtige wildbouillon

*****

Zeebaarsfilet, geserveerd met een tomaten-rozemarijnsaus
of
Hertenbiefstuk met rode wijnsaus, gekarameliseerde zuurkool
of
Kalfsoester met een romige tuinkruidensaus
of
(Vegetarisch) Vegetarische lasagna


*****

Kerst Dessert
of
Kaasbordje met notenbrood en vijgenconfiture

Prijs: 4-gangen 46,50



VAKANTIE-SLUITINGEN


2019

23, 24 DECEMBER

VRIJDAG 27 DECEMBER 2019 T/M VRIJDAG 3 JANUARI 2020
ZATERDAG 4 JANUARI GEOPEND VANAF 17.00U


2020

CARNAVAL
DONDERDAG 20 FEBRUARI T/M VRIJDAG 28 FEBRUARI
ZATERDAG 29 FEBRUARI GEOPEND VANAF 17.00U

WOENSDAG 2 SEPTEMBER T/M VRIJDAG 11 SEPTEMBER
ZATERDAG 12 SEPTEMBER GEOPEND VANAF 17.00U

DONDERDAG 24 DECEMBER 2020
ZONDAG 27 DECEMBER 2020 T/M VRIJDAG 1 JANUARI 20121
ZATERDAG 2 JANUARI 2021 GEOPEND VANAF 17.00U
 



 



Menu ‘Aan ’t enj vanne Maas’


3-Gangen 31,50
4-Gangen 34,50

 

 

Wildpate met uiencompote

of

Salade rode bietjes met gefrituurd abdij kaasje


*****

Pompoensoep met spekjes


*****

Hertenbiefstuk met krachtige rode wijnsaus


of

Roodbaarsfilet met tomaten-rozemarijnsaus


*****

Chocolade Mousse


of

Kaas bordje



 

 

 

 

VOORGERECHTEN

Stokbrood kruidenboter / tapenade
4,00

Cocktail van verse zalm, cocktailsaus
11,00

Vitello Tonnato
11,00

Rundercarpaccio, pesto, rucola en parmezaanse kaas
11,00

Runder carpaccio 'Japanese Style"
12,00


Salade met rode bietjes, gefrituurde brie,
10,00


7 Scampi's in knoflookboter
13,00

Halve patrijs met zuurkoolstamppot
15,00

SOEPEN





Tomatensoep, pesto-room
5,25

Uiensoep met kaas uit de oven

5,25

Groentensoep zoals oma ze vroeger maakte,

met balletjes en vermicelli
5,25



VIS

 

Drie gebakken sliptongetjes, eigen jus, citroen
22,00

Zalmfilet met tuinkruidensaus
22,00

Gegrilde grote garnalen
met oosterse groentjes en wasabi-mayonaise

22,00

 

VEGETARISCH

 

Ovenschotel
Fusilli, groenten, tomaat, kaas
15,00

Vegetarische curry geserveerd met rijst
15,00

Vegetarische saté, pindasaus, atjar tjampoer
15,00

 




VLEES

 



Hertenbiefstuk met krachtige rode wijnsaus
23,50

Cheese burger
Gebakken uien, bacon en cheddar
16,00

Spareribs, marinade van het huis,
frites en twee sauzen
17,00

Schnitzel met saus naar keuze*
16,00

Varkenshaas met saus naar keuze*
18,00

Runder-diamanthaas van de grill,
saus naar keuze

21,00

Schnitzel ‘Lakerhof’
Overbakken met champignons, ui, spek en kaas
17,00

Saté, spies van gemarineerde varkenshaas,
pindasaus, atjar tjampoer
17,00

Kalfsbiefstuk, saus naar keuze
22,00

Tournedos, van het Belgisch wit-blauwe rund
saus naar keuze

29,50

Australische Angus Premium grainfed Rib-eye van de grill (300 gram)
Naturel of met saus naar keuze
31,50

*Keuze uit; Stroganoff-, Peper-, Champignon-saus

Alle hoofdgerechten worden standaard geserveerd met frites

Als extra bij te bestellen:


Spaghetti aglio e olio 2,75
Aardappelkroketten 2,75
Gebakken krielaardappeltjes 2,75
Warme groenten 2,75
Salade 2,75

 

 

Groepenkaart

Voor gezelschappen vanaf 8 personen hanteren wij een groepen-kaart 

U kunt met uw gezelschap ter plaatse een keuze maken

uit de onderstaande gerechten


Prijs:
2-Gangen 27,50
3-Gangen 31,50


GROEPSMENU


Cocktail van verse Noorse zalm met romige cocktailsaus

of

Rundercarpaccio, pesto, rucola, parmezaan

of

Vitello Tonnato

Kalfsmuis met een crème van tonijn

of

Salade rode biet, brie, noten

of

Tomatensoep met pesto-room

*****

Vis van de dag met venkel-ouzosaus

of

Varkenshaas pepersaus

of

Runder-diamanthaas met rode wijn saus

of

Kalfsbiefstuk, romige paddestoelensaus

of

Vegetarische ovenschotel

*****

Crème Brûlée

of

Sticky Toffee Dadelcake

of

Vanille-ijs met vers fruit

of 

 Dame Blanche