Menu

 




Openingstijden keuken

Maandag: 17.00u - 20.30u
Dinsdag: GESLOTEN
Woensdag: GESLOTEN
Donderdag: GESLOTEN
Vrijdag: 17.00u - 20.30u
Zaterdag: 17.00u - 20.30u
Zondag: 17.00u - 20.30u



>> VOOR GEZELSCHAPPEN VANAF 8 PERSONEN HANTEREN WIJ <<
>> EEN GROEPENKAART, DEZE VINDT U ONDER AAN DEZE PAGINA <<



VOORGERECHTEN

Onze voorgerechten worden geserveerd met brood en boter

 

 Trio van vis
verse zalm | gerookte forel | garnalen
13,50

Steak Tartaar

Ingelegde groentjes | ei | mosterd | parmezaan
13,50

Rundercarpaccio 'Japanese style'

wakame | edamame boontjes | lente ui | wasabi
13,50

Val Dieu kaasje uit de oven

zoet/zuur van oerpeen | granaatappel | rucola
12,50

Scampi’s

knoflookroom | zongedroogde tomaatjes | lente ui
14,50

Tomatensoep, pesto-room
6,50

Uiensoep, gegratineerd met kaas
6,50

Oma's groentesoep met balletjes
6,50

 

 

 

 HOOFDGERECHTEN

 

 Skrei (winter kabeljauw)
Bloemkool | mosseltjes | beurre blanc | miso
24,50

Zalmfilet
Paksoi | groene asperge | bimi | tom kha kai
24,50

Gnocchi’s
|met paddestoelen en spinazie
19,50

Saté

spies van gemarineerde varkenshaas, pindasaus
19,50

Spareribs

marinade van het huis, frites
22,50

Schnitzel ‘Lakerhof’ 
Overbakken met champignons, ui, spek en kaas
18,50

Schnitzel

met saus naar keuze*
18,50

Rosé gebraden runder-diamanthaas
sukade | knolselderij | rode wijnjus
24,50

Supplement
eendenlever 7,50 | krokant gebakken kalfszwezerik 7,50

Varkenshaas

gevuld met paddestoelen | champignonsaus
21,50




* Rode wijn-, Stroganoff-, Champignon-, Peper-saus


Alle hoofdgerechten worden standaard geserveerd met frites


U kunt onderstaande bijlagen als extra bijbestellen:

Spaghetti aglio e olio 3,25

Aardappelkroketten 3,25

Warme groenten 3,25

Salade 3,25

 


DESSERTS

8,50

Dame Blanche

Chocolade Mousse

Vers fruit met vanille-ijs en slagroom

Crème Brûlée

Espresso Martini
Wodka, koffielikeur, espresso
7,50

Kaasbordje 10,50




>> GROEPENKAART <<
vanaf 8 personen



Cocktail van verse zalm, romige cocktailsaus
12,50

Laaker Boere Sjonk
vijgenchutney, salade, truffeldressing, geitenkaas, pijnboompitten
12,50

Rundercarpaccio
oesterzwammen, rucola, truffelmayonaise en parmezaanse kaas
13,50


Tomatensoep, pesto-room
6,50

* * * * * * *

Zeebaarsfilet, witte wijnsaus
23,50

Schnitzel naturel
met saus naar keuze*
17,50

Runder diamanthaas met saus naar keuze*
24,50

Varkenshaas
gevuld met paddestoelen, rode wijn/truffeljus
21,50

* * * * * * *

DESSERTS
8,50

Dame Blanche

Crème Brûlée

Vers fruit met vanille-ijs en slagroom

 

 




Vakantiesluiting:


- Woensdag 15 februari t/m donderdag 23 februari 2023
Vrijdag 24 februari geopend vanaf 17.00u

- Dinsdag 18 april t/m donderdag 27 april 2023
Vrijdag 28 april geopend vanaf 17.00u