Menu

WINTERSLUITING : VAN 31 DECEMBER 2018 T/M 3 JANUARI 2019
VRIJDAG 4 JANUARI 2019 STAAN WIJ VANAF 17.00 UUR WEER VOOR U KLAAR 

 

 Menu ‘Aan ’t enj vanne Maas’


3-Gangen 31,50
4-Gangen 34,50


Gravad Lax,Hollandse garnaaltjes, kruidensla, komkommer
of
Bresaola, orzo salade, mozzarella

 

*****

Romig zuurkoolsoepje gegratineerd met Gruyère kaas

*****

Veluwse eendenborst, saus van rode port en zwarte bessen
of
Zeebaarsfilet, gegrilde broccolini, pestosaus

*****

Crème Brulée
of
Kaas

 

 

Chef’s Special

 

Australische Angus Premium grainfed Rib-eye van de grill (+/- 300 gram)
Naturel of met saus naar keuze

28,00

 

Catch of the Month

Maandelijks wisselend visgerecht

20,00

 

 

VOORGERECHTEN

Stokbrood kruidenboter / tapenade
4,00

Cocktail van verse zalm, cocktailsaus
11,00

Vitello Tonnato
zacht gegaarde kalfsmuis met tonijncreme
11,00

Frisse salade met gefrituurde brie, 
appel en noten
10,00

Gerookte eendenborst, paté van eend, stoofpeer
11,00

Bresaola, orzo salade, mozzarella
12,75

Rundercarpaccio, champignons en truffel-mayonaise
11,00

Carpaccio van rode bietjes, rucola, noten
gerijpte geitenkaas, balsamicosiroop (vegetarisch)
10,75

Scampi's in knoflookboter
12,75


SOEPEN



Tomatensoep, pesto-room
5,25

Uiensoep met kaas uit de oven

5,25

Groentensoep zoals oma ze vroeger maakte,

met balletjes en vermicelli
5,25



VIS

 

Drie gebakken sliptongetjes, eigen jus, citroen
20,00

Vispannetje uit de oven geserveerd met rijst
19,00

Scampi’s, fusilli, pesto,
zongedroogde tomaatjes
18,00

 

VEGETARISCH

 

Ovenschotel
Fusilli, groenten, tomaat, kaas
15,00

Vegetarische curry geserveerd met rijst
15,00

Burger van rode bietjes, feta en kikkererwten
geserveerd op een knapperig broodjes
15,00

 



WILD EN GEVOGELTE

Halve patrijs, zuurkoolstamppot,
kookworst en balkenbrij
17,00

Wildstoof
18,00

Hertenbiefstukjes, rode wijnsaus
23,00




VLEES

 

Hamburger Lakerhof-style
Gebakken uien, champignons en bacon
16,00

Spareribs, marinade van het huis,
frites en twee sauzen
16,00

Schnitzel met saus naar keuze*
16,00

Varkenshaas met romige saus van kruidenkaas
18,00

Runder-diamanthaas met gewokte groenten, soja-jus
19,00

Schnitzel ‘Lakerhof’
Overbakken met champignons, ui, spek en kaas
17,00

Saté, spies van gemarineerde varkenshaas,
pindasaus, atjar tjampoer
17,00

Kalfsbiefstuk
Paddestoelensaus
20,00

Tournedos, rode wijnsaus
27,00

Australische Angus Premium grainfed Rib-eye van de grill (300 gram)
Naturel of met saus naar keuze
28,00

Kalfslever
Ui, spek, appel
19,00

*Keuze uit; Stroganoff-, Peper-, Champignon-saus

 

 

Groepenkaart

Voor gezelschappen vanaf 8 personen hanteren wij een groepen-kaart 

U kunt met uw gezelschap ter plaatse een keuze maken

uit de onderstaande gerechten


Prijs:
2-Gangen 25,00
3-Gangen 29,50


GROEPSMENU


Cocktail van verse Noorse zalm met romige cocktailsaus

of

Rundercarpaccio, pesto, rucola, parmezaan

of

Vitello Tonnato

Kalfsmuis met een crème van tonijn

of

Heldere Groentesoep

*****

Zalmfilet witte wijnsaus

of

Varkenshaas pepersaus

of

Runder-diamanthaas met rode wijn saus

of

Kalfsbiefstuk, romige paddestoelensaus

*****

Crème Brûlée

of

Chocolade fantasie

of

Vanille-ijs met vers fruit

of 

 Dame Blanche